O NAMA

ESSENTIAL GRAIN FREE HRANA JE PET FOOD SENZACIJA

Zdrav stil seoskog života u kombinaciji sa moćnim performansama ovih proizvoda čine jedinstvenu paletu ESSENTIAL proizvoda bez žitarica.

S ponosom pripremljen u Velikoj Britaniji. Svaka vreća hrane je ispunjena lokalnim sirovinama i proizvodima: 95% sirovina je uzgojeno, odraslo, ulovljeno ili ubrano u Velikoj Britaniji. Od engleskih reka do velških dolina i sve daleko do škotskih planina i visoravni – jedinstveni sastojci kao što su: meso crvenog jelena lopatara, pastrmke iz reke Avon i mesa čuvenih Gressingham patake čine ESSENTIAL hranu veoma posebnom.

Široka paleta proizvoda i dosledna filozofija kvaliteta, bez lažnog marketinga za rezultat ima kompaniju kojoj potrošači veruju.

Sve smo učinili sa željom da naša priča čini srećnim i ljubimca i vlasnika: od izbora i poručivanja najkvalitetnijih sastojaka, preko nastanka našeg s ljubavlju osmišljenog recepta zasnovanog na dokazanom BOF principu, pa do punjenja svake vreće hranom.

Suštinska inspiracija nam je lepota života u engleskim selima i tu energiju i kvalitet naši proizvodi nose u sebi.

Stati iza svog rada i pustiti brojke da govore za sebe, dokaz su novog standarda u ishrani pasa.

ESSENTIAL hrana se sastoji od minimum 74% , pa do maksimum 95%, svežih ili sušenih sirovina životinjskog porekla: Gressingham pačetina, Ross piletina, meso Jelena (crvenog i lopatara), britanska jagnjetina, sveža jaja, škotski losos i pastrmke iz reke Avon.

ESSENTIAL je 100% hrana za pse i mačke bez žitarica.

ESSENTIAL je 100% hrana za pse i mačke BEZ GMO (ne sadrži genetski modifikovane sastojke).

Maksimalno 30% povrća, bobičastog voća, semena lana, voća, biljaka, vitamina i minerala.

Sadrži jedinstveno visok procenat svežeg mesa/ribe/jaja u ukupnom procentu sirovina životinjskog porekla.

U svakom obroku se nalazi 6 kompleta sastojaka koji pozitivno utiču na vitalnost i zdravlje psa (npr. komplet probiotika, komplet za fleksibilne i zdrave zglobove i dr.).

Razumna cena u odnosu na kvalitet.
Zaista dokazano jedinstvene performanse proizvoda.

Zaista jedinstvena kompanija.

Zato nam se pridružite i promenićete u potpunosti Vašu percepciju suve hrane – zauvek.


Christian Degner-Elsner
FOUNDER